Qui som?

Qui som?

Som un equip de professionals de l’àmbit de l’economia i el dret. La trajectòria del nostre despatx va lligada a la d’Ernest Oliver Navarra, dedicat des de l’any 1983 a l’assessorament empresarial i l’auditoria. El 1995 s’estableix amb despatx propi. Per tant, comptem amb prop de 40 anys d’experiència en el sector. EON ASSESSORS està dirigit, en l’actualitat, per Ernest Oliver i David Céspedes.

La nostra filosofia de treball es basa en una gran proximitat amb el client i un enfocament integral de cada cas. Ens dirigim tant a particulars com a tot tipus d’empreses, destacant l’especialització en grups familiars.

Volem ser els seus “metges de capçalera” en l’àmbit de l’assessorament econòmic, jurídic i fiscal. Per aconseguir-ho, busquem  conèixer el conjunt de la seva situació, història i necessitats per  tal d’acompanyar-los en la presa de decisions, aportar les millors  solucions i proporcionar el millor servei.

Col·laborem amb altres despatxos professionals de la nostra confiança per a complementar els nostres serveis en aquells camps on la nostra especialització no sigui prou àmplia. Estem en constant formació per tal de transmetre els coneixements més actualitzats.

Som un equip de professionals de l’àmbit del l’economia i el dret. La trajectòria del nostre despatx va lligada a la d’Ernest Oliver Navarra, dedicat des de l’any 1983 a l’assessorament empresarial i l’auditoria. El 1995 s’estableix amb despatx propi. Per tant, comptem amb prop de 40 anys d’experiència en el sector. EON ASSESSORS està dirigit, en l’actualitat, per Ernest Oliver i David Céspedes. La nostra filosofia de treball es basa en una gran proximitat amb el client i un enfocament integral de cada cas. Ens dirigim tant a particulars com a tot tipus d’empreses, destacant l’especialització en grups familiars. Volem ser els seus “metges de capçalera” en l’àmbit de l’assessorament econòmic, jurídic i fiscal. Per aconseguir-ho, busquem  conèixer el conjunt de la seva situació, història i necessitats per  tal d’acompanyar-los en la presa de decisions, aportar les millors  solucions i proporcionar el millor servei. Col·laborem amb altres despatxos professionals de la nostra confiança per a complementar els nostres serveis en aquells camps on la nostra especialització no sigui prou àmplia. Estem en constant formació per tal de transmetre els coneixements més actualitzats.
Skip to content